Aquesta intervenció requeria d’una Identitat visual amb un caràcter propi i memorable. Tenint en compte la naturalesa reivindicativa de l’acte es va utilitzar el color groc que està ple de significat, i amb una tonalitat i saturació que permeten distingir la imatge de “marca” nomès pel color. El logotip pretén il·lustrar de manera metafòrica el resultat de l’acte; les agulles de Montserrat il·luminades. Es va crear un logotip dinàmic, amb diferents versions pensades per adaptar-se a tots els suports: digital, cartelleria, estampació, impressió. També es va crear un imagotip alternatiu per la campanya amb el hashtag #llill format amb les sigles de “Llum i Llibertat” per incentivar la participació a les Xarxes socials.

La imatge corporativa està pensada per captar l’atenció ràpidament, mitjançant el color i les formes; fent servir els diferents elements de la il·lustració del logotip per crear una imatge homogènea i memorable en tots els suports gràfics.

Per la primera fase de la campanya es va decidir crear una imatge representativa de la muntanya de Montserrat; un model 3D de la muntanya mitjançant mapes de calor i una posterior magnificació i optimització de les formes de la muntanya per aconseguir una morfologia fàcilment interpretable. Posterior texturitzat amb fotografies reals. Aquesta sería la principal imatge de l’acte, dirigida principalment als participants; entitats del sector de  l’excursionisme i esports de muntanya.

Disseny de la pàgina web llumillibertat.cat

Disseny de les Xarxes socials.

Sabiem amb antelació que a les XXSS hi haurien imatges de Montserrat de tota mena, i això ens obligava a crear una estrategia de publicació que ens permetés crear un perfil homogeni. Per això es va crear l’estil gràfic de les Xarxes Socials, aprofitant els diferents elements morfològics del logotip per crear una imatge gràfica consistent i fàcilment memorable, amb el color groc com a element truncal i diferents elements gràfics que es repetirien sobreimpresos a la majoria d’imatges publicades. A partir d’aquests paràmetres de disseny crisalida.cat  es va encarregar de la gestió i estrategia de publicació a les XXSS de Llum i Llibertat.

instagram.com/llumillibertat

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Llum i llibertat (@llumillibertat) on


View this post on Instagram

 

A post shared by Llum i llibertat (@llumillibertat) on

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Llum i llibertat (@llumillibertat) on


View this post on Instagram

 

A post shared by Llum i llibertat (@llumillibertat) on

Creació de diferents vídeos promocionals i/o informatius per les xarxes socials.

Creació de una banda sonora personalitzada, que consistia en 131 cops de timbal, fent referència als 131 presidents i inspirat en Timbaler del Bruc que va tenir lloc a la mateixa muntanya.