El domini: https://www.zenitaudiovisuals.com és propietat de Aleix Prat Arimany, amb el NIF 39366974J. El domicili fiscal de l’empresa és C/ Sallent nº14, 2n 1ª, 08272, Sant Fruitós de Bages (BARCELONA).  També pot posar-se en contacte amb nosaltres en el T. +34 609310207   o l’e-mail: [email protected]

Propietat intel·lectual i industrial:
La totalitat del contingut d’aquest lloc web està protegit per drets de propietat industrial i intel·lectual que l’usuari d’aquest lloc web ha de respectar. Queda prohibida la reproducció excepte per a ús privat, la comunicació o distribució dels materials inclosos en aquest lloc web sense autorització expresa de Aleix Prat Arimany.

Responsabilitat en els enllaços:
Aleix Prat Arimany inclou en el seu lloc web tot un seguit d’enllaços a pàgines dels seus clients i proveïdors, únicament amb la intenció de fer publicitat dels treballs efectuats per encàrrec d’aquests. Aleix Prat Arimany no es fa responsable de les informacions comercials contingudes en aquests llocs o de qualsevol dels serveis o pràctiques que es vinculin o relacionin amb les pàgines web enllaçades.

Protecció de dades:
De conformitat amb el que disposa la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal (LOPD), l’informem de que les seves dades personals són incorporades en fitxers titularitat de Aleix Prat Arimany amb la finalitat de poder atendre adequadament les seves peticions d’informació i elaborar els pressupostos que pugui sol·licitar-nos. Per exercitar els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició que contempla la Llei pot dirigir-se mitjançant carta a C/ Sallent nº14, 2n 1, 08272 Sant Fruitós de Bages (Barcelona), Ref. Protecció de dades.